Tendinte Botine colectia 2018 – 2019

Finalul lunii octombrie ne duce gandul la sezonul urmator, sezonul rece. In materie de incaltaminte, noi va propunem multe modele de botine, diferite stiluri si culori. De ce tocmai botine? Deoarece botinele sunt piesele de rezistenta si sunt foarte versatile in perioada care urmeaza.

Piele ecologica, velur, modele cu insertii metalice, insertii de pietricele discrete, perle, dar si stiluri minimaliste, un adevarat joc al stilurilor predomina colectia Sofiline. Toc gros, comod pentru tinutele de zi, pentru zilele lungi la birou, iar tocul subtire pentru diferite ocazii.

Avand in vedere, varietatea modelelor, e de la sine inteles ca botinele vor fi in centrul atentiei in acest sezon.

Tendinte genti primavara – vara 2018

Stilul nu e inventat de designeri. E oriunde si oricand, la birou pe strada, dimineata si seara. Adevaratul stil tu il faci. Mergand pe acest princiupiu stilul nostru il cream dupa nevoile si placerile noastre. Dar totusi trebuie sa ne ghidam dupa anumite tendinte ale fashion.ului, in functie de sezon.

Cromatica pastelata precum roz pudrat, crem, blue ciel, galben ar fi cateva culori care ne ofera rezistenta in sezonul care urmeaza. La fel si imprimeurile florale, geometrice, stiluri maximaliste vor fii atractiile acestei veri.

Gentile de talie mica

Gentile de talie mica prezinta un „must have” a sezonului, fiind perfecte pentru iesirile pe terasa, pentru mici plimbari.

Cum am precizat stilul ne cream dupa nevoile noastre de zi cu zi, asadar la birou optam pentru gentile maxi, office, incapatoare. Bineinteles si in aceasta categorile predomina mixul de culori pastelate. Nici culoarea neagra sau rosie nu trebuie sa ne lipseasca. Aceste doua culori mereu sunt bine venite.